Keuken

Wat zoekt u?

Krion Bianco Classico

Ontwerp door Mobitim
Foto's door Mobitim
Gerealiseerd door Mobitim

Werkbladen in keuken, badkamer en toilet

Werkbladen in keuken, lavabotablet in badkamer en maatwerk handenwasser in toilet.

Ontwerp door Katty Ghekiere
Gerealiseerd door Mobitim

Werkbladen in keuken en badkamer

Keukenwerkbladen en lavabotablet by Mobitim

Outdoor Kitchen Concept by Mobitim - een unieke buitenkeuken

Deze buitenkeuken is volledig naadloos uitgevoerd in Corian Glacier White op een frame in RVS. Dit meubel kan zowel dienen als bar, dan als eetmeubel waar 8 personen kunnen aan plaats nemen. Het meubel is voorzien van hoog kwalitatieve RVS geïsoleerde meubels waarin de voedingswaren zowel koel als warm kunnen bewaard worden en op de koop toe zonder enige vorm van energie. De lades kunnen gevuld worden met warm water of ijs en/of frigoblokken waarin dan de gastronormbakken perfect in passen zodat uw voedingswaren en dranken ofwel warm ofwel fris gehouden worden. een optie voor een kast met 2 vuilbakken is eveneens mogelijk.
Door middel van een gewone losse 220V stekker heeft u dan stroomvoorziening op de watervaste stopcontacten die op hun beurt heel mooi geïntegreerd zijn in het geheel.
Het meubel kan uiteraard volledig op maat gemaakt worden en voorzien worden van diverse toestellen alsook van geïntegreerde Corian spoelbakken.
Mobitim biedt u tal van maatwerk voor zowel de residentiële sector alsook de horeca, de gezondheidszorg en de industrie.

Ontwerp door Mobitim
Gerealiseerd door Mobitim

Eén geheel

Dit is nogmaals een voorbeeld van een perfect naadloos geheel, dit eiland die door 2 ruimtes heen loopt vormt zowel een tafel, bar als kookgeheel.

Keukeneiland met geïntegreerde tafel

Dit is een perfect voorbeeld van de esthetische schoonheid van de naadloosheid van Corian!

Gerealiseerd door Mobitim

Keukeneiland

Bij dit keukeneiland werd gekozen om te werken met onderbouw spoelbakken in inox.

Gerealiseerd door Mobitim