Commercieel en professioneel

Mobitim Corian Design Meubel

  • Commercieel en professioneel

Corian® & Krion® in winkelinrichting

Corian in shops

De identiteit van een merk vertaalt zich in de kwaliteit van het design en de prestatie van de producten die ze aanbieden. De ontelbare voordelen van Corian® & Krion® zorgen ervoor dat de materialen aan alle specifieke noden van de detailhandel kunnen beantwoorden. Ze garanderen een eigentijdse presentatie en elegante service en stralen uit dat het om een verstandige investering gaat. Corian® & Krion® doorstaan op een elegante manier de tand des tijds dankzij hun oplossingen op maat en de mogelijkheid om unieke details aan te brengen.

Corian® & Krion® in mobiliteit

Corian mobility

Ontwerpen voor de transportwereld, of het nu gaat om vervoer per trein, vliegtuig, vrachtwagen of boot (en hun terminals), stellen unieke uitdagingen. De extreme condities waaraan de bekledingen worden blootgesteld zoals het verkeer op een druk wegdek, hoge luchtdruk tijdens een vlucht, omstandigheden op zee, mogelijke schade aangebracht door passagiers, vibraties en allerlei bewegingen, zorgen ervoor dat er nood is aan een sterk, stijlvol en flexibel materiaal dat ook op lange termijn en na lange afstand perfect blijft presteren. De transportwereld, van megajacht tot kampeerwagen, is gebaat bij alles wat Corian® & Krion® te bieden hebben.

Corian® & Krion® in de kantoren

Mobitim can be used in offices.

Een materiaal dat dagelijks gebruikt wordt moet niet enkel duurzaam zijn maar ook uitnodigend om mee te werken. De vloeiende en naadloze overgangen van DuPont® Corian® & Krion® kunnen van kostbaar en zelfs ergonomisch nut zijn voor kantoorruimtes of leeromgevingen. Het materiaal is daarom ook uiterst geschikt voor zowel home-offices, commerciële ruimtes als scholen. Door het zorgvuldig uitgekozen kleurenpalet, met kleuren van populair wit tot subtiel genuanceerde massieve kleuren en kleurschakeringen met een intrigerende structuur, kan de omgeving aan ieder doel en elke identiteit worden aangepast.

Corian® & Krion® in de gezondheidszorg

Mobitim Corian Design Hygiëne

Sinds lange tijd stellen clinici hun vertrouwen in Corian® & Krion® voor toepassingen waar hygiëne cruciaal is. Deze massieve niet-poreuze en naadloze materialen zijn resistent tegen kruisbesmetting en creëren een aantrekkelijke omgeving die het welzijnsgevoel verhoogt. Corian® & Krion® kunnen met de juiste methodes grondig worden gereinigd zodat het materiaal net en fris blijft, terwijl zijn niet-toxische samenstelling de groei van bacteriën en schimmels tegengaat. Hierdoor zijn Krion® & Corian® de perfecte oplossing voor de gezondheidzorg in allerlei toepassingen: geïntegreerde spoelbakken in laboratoria, wandbekleding in operatiezalen, inlichtingenbalies, verpleegposten, kinderafdelingen, cafetaria’s, voorzieningen voor patiënten enzovoort.

Corian® & Krion® in de horeca

Mobitim Corian Design Horeca

DuPont™ Corian® & Krion® zijn zo veelzijdig dat ze aan de visie van elk designontwerp kunnen beantwoorden. Ze zijn bovendien erg hygiënisch, de ideale keuze voor de drank- en voedselindustrie dus. Corian® & Krion® als betrouwbare bekleding van drukke bars en eetgelegenheden, van voedselvoorbereiding tot bediening en onderhoud. Esthetische effecten zoals het mengen van kleuren of het gebruik van patronen, geïntegreerde verlichting, geprojecteerde afbeeldingen of 3D-structuren vergroten bovendien de creatieve mogelijkheden.

Corian® & Krion® in hotels

Mobitim Corian Design Hotels

Of een reiziger in zijn hotel een sensuele stijl, gestroomlijnde luxe of exotische elegantie verwacht, Corian® & Krion® dragen ertoe bij om een uitnodigende en zuivere omgeving te creëren die het verblijf tot een speciale ervaring maakt. Indrukwekkende krommingen van de balie, glanzende oppervlakken in de badkamer of sfeervolle decoratie in publieke ruimtes zorgen voor een warme en onvergetelijke verwelkoming.